Ази Ази

Град: София

Област на професионална компетентност:

Психеподреждане.
Психеподреждането е нов много мощен подход за работа със себе си!!! Идеята на подхода е в рамките на няколко часа, човек да стигне до нещата в себе си, които трудно би видял или би си признал…. Подхода те кара да поемеш отговорността за живота си в свои ръце!!! Няма терапия или лечение, има само подреждане на нещата в нас….
всичко е развитие, всичко е поправимо, когато успееме да се видиме отстрани!!!!
подхода с който се научаваме да се заобичаме… във всичките ни разновидности…
повече за подхода в facebook – психеподреждане.
Подход, създаден в България!!!

Иван Алексиев

Град: София

Област на професионална компетентност:

Диагностика и оценка на личностни качества, когнитивни способности, норма и патология. В процес на формиране в лаканианска психоанализа.

Ева Аморера

Град: София

Област на професионална компетентност:

Учене, памет и когнитивни процеси, Когнитивна психология, Емоции и мотивация, Превантивна психология

Антония Анастасова

Град: София

Област на професионална компетентност:

Зависимости, Психология на общностите, Психологично консултиране, Психология на развитието, Емоции и мотивация, Психология на малката група, Насилие, травма, Превантивна психология

Магдалена Ангелова

Град: София

Област на професионална компетентност:

Клинична психология, Психология на личността, Психологично консултиране, Психология на развитието, Емоции и мотивация.
Магдалена Ангелова е клиничен психолог. Завършва бакалаварската си степен по психология в Софийски университет” Св. Климент Охридски” и магистратура по клинична психология в Нов български университет гр.София. Член е на групата за развитие на психоаналитичната практика в България. Магдалена Ангелова е международно сертифициран НЛП Практик, член на Световното НЛП Общество (Тhe Society of NLP). Основател на Център „Емпатия“ за психологично консултиране и обучение. Съвместно партньорство с АПОЗ– Асоциация на пациентите с онкологични заболявания и Национално сдружние за профилактика на рака на шийката на матката „ЕЙЧ ПИ ВИ ГАРД“ в работата за превенция и психично подпомагане на онкологичните пациенти.
Център „Емпатия” бе награден от АПОЗ за реализиране на програми в психичното подпомагане и справяне на пациенти преминали през онкологично заболяване.
Над шест години работи в областта на психологичното консултиране-идивидуални и фамилни консултации. Работи с депресивни състояния, конфликтност в двойката, трудности при възпитанието на децата, преодоляване на личностни психични блокажи, тревожни и натрапливи състояния. Организира и води семинари в областта на личностното израстване и себепознание, справяне със стреса, психология на бременността, психични причини за безплодието, родителството и здравословната връзка с децата , психичните фази на развитие при децата- техните таланти и кризи.