Анжелина Ненова

Град: София

Област на професионална компетентност:

Извършва психологическо консултиране, психодиагностика и психотерапия на тежки и чести психични разстройства.

Провежда психологическо консултиране и психосоциална рехабилитация на хора с психични разстройства от групата на шизофрениите, остри и преходни психотични разстройства, шизоафективни разстройства, разстройства на настроението (афективни разстройства) с маниен и депресивен епизод или само депресивни разстройства.

Провежда психологическо консултиране и психотерапия на фобийни тревожни разстройства, паническо разстройство, генерализирано тревожно разстройство и други тревожни разстройства, обсесивно-компулсивно разстройство, реакции на тежък стрес, посттравматично стресово разстройство и разстройство на адаптацията. Работи психотерапевтично в ситуации на загуба на близък човек поради раздяла или смърт, загуба на здраве, загуба на работа, статут и себеуважение. Освен психични разстройства, психотерапевтично се третират и разстройства на личността.

За нуждите на успешната терапия, в някои от случаите се ползват консултации с психиатър или пълна екипна работа между пациент, психолог, психиатър и помагащо обкръжение.

Извършва психодиагностика за наличие на органични увреди на мозъка, наличие на деменция, психодиагностика на личностовото функциониране, диагностика на когнитивните функции (памет, внимание, мислене) и диагностика на IQ (индивидуалният интелектуален коефициент). Психодиагностиката е базирана на стандартизирани методики и служи пред органите за оценка на трудоспособността и комисиите за трудоустрояване по болест – ТЕЛК/НЕЛК, както и пред органите на различни институции, включително и съда.

Консултациите се осъществяват след предварително записване на тел. 0886 154 897.

Приемът е на ул. „Николай Коперник“ №22, ет 1.

УСЛУГИ И ТАКСИ:

ПСИХОЛОГИЧЕСКО КОНСУЛТИРАНЕ – 40/50 лв.

ПСИХОЛОГИЧЕСКО КОНСУЛТИРАНЕ НА ПЕНСИОНЕРИ ПО ВЪЗРАСТ ИЛИ ПО БОЛЕСТ – 20 лв.

ПСИХОЛОГИЧЕСКО ИЗСЛЕДВАНЕ И ЕКСПЕРТНО СТАНОВИЩЕ ОТ ПСИХОЛОГ ЗА ТЕЛК/НЕЛК, СЪДА И ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ – 70 лв.

ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ПАЦИЕНТ
(само в случаите на заболяване в терминален/последен/ стадий на болестта и при неподвижни пациенти, преминаващи пред ТЕЛК/НЕЛК) – 90 лв.

Образование и квалификация:

Образователно-квалификационна степен: Магистър
Специалност: клинична психология
Психотерапевтично обучение: психоанализа във формиране и психодрама асистент
Стаж по специалността: 15 години
Месторабота и длъжност:
Управител на "Център Минерва".
Член на "Дружеството на психолозите в България":
BG-RP-0437

За контакти:

Телефон: 0886154897
Адрес: София 1113
E-mail за контакти:
annenova@mail.bg
Сайт:
centerminerva.com