БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „АКТУАЛНОСТ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ“ НА 19 ОКТ. 2017 г.

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „АКТУАЛНОСТ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ“ НА 19 ОКТ. 2017 г.

iadep_logointl-2

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „АКТУАЛНОСТ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ“ НА 19 ОКТ. 2017 г.

2-ро Събитие на Международният Клон на IAEDP – Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства с участието на българският им партньор- Първата Българска Асоциация за Хранителни Разстройства-Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org

Това ще бъде първото от общо 10 планирани уебинари , които ще се провеждат почти ежемесечно. За тях, всеки участник ще получи Сертификати за участие-директно от Международната Организация IAEDP.

Кога?

На 19 октомври 2017 г. от 19:30 часа.

Къде?

Посредством Онлайн Платформата организирана директно от IAEDP.

Лектор

Водещ уебинара е д-р Елисавета Павлова, която е доктор по психология, обучител/лектор,  CEDS – лицензиран специалист в менталното здраве при хранителни нарушения (ХН) към Международната Асоциация IAEDP и сертифициран консултант в Подхода “Интуитивното Хранене” (ИХ) към  Международна Организация за Професионалисти в ИХ. Тя е с повече от 8 години опит в областта на ХН и председател на Международния Клон на IAEDP в България.

Повече за д-р Елисавета Павлова можете да прочете на: http://bia-unikal.org/?page_id=264

Такса за участие

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР

Краткa информация за самият уебинар

Нарушенията в хранителното поведение са значителни био-психо-социални заболявания с нарастващо разпространение сред всички възрасти, етнически групи и социални слоеве на обществото и между двата пола. Хранителните нарушения (ХН) се характеризират с постоянно нарушаване на хранителното поведение или друго поведение, свързано с храненето, което значително влошава физическото здраве и психосоциалното функциониране. Въпреки сигнифантното мулти-аспектно въздействие на ХН, високата им хроничност и комплексно лечение, тези синдроми все още не сe възприемат сериозно не само от засегнатите и близките им, но дори и сред професионални сфери, като медицина, психичното здраве, диетика, спорт, педагогика, социална работа и др. Ето това е предназначението на този уебинар- да доведе до по-високо осъзнаване на необходимостта от професионално  отношение към ХН сред студенти и специалисти.

Регистрация

Моля кликнете на линка: https://attendee.gotowebinar.com/register/3231891670196257794 и се регистрирайте с двете си имена- на български език и актуален имейл, който след регистрация да проверите, защото ще получите имейл, но ВНИМАНИЕ- с Английско Заглавие, като това: iaedp International Chapter Bulgaria presents “Actuality of Eating Disorders” by Dr. Elisaveta Pavlova Confirmation. В този имейл ще са ви изпратени детайлни инструкции как да се включите на Онлайн Платформата 10 мин. преди началото на уебинара., така че го съхранете и добавете към календара си.

За допълнителна информация, изпратете имейл на: student.unikal@gmail.com или позвънете на: 0897 621 607.