Гещалт тренинг за себепознание

Гещалт тренинг за себепознание

Новата, 5-та поредица от преживелищни семинари ще ви даде възможност да откриете една по-цялостна и вдъхновяваща гледна точка за света. Ще ви докосне до основите на гещалт философията и гещалт терапията. Ще се запознаете с един от основните инструменти в гещалт терапията и ще усвоите работата с него. Ще опознаете контактът по различен и нов начин.
Ще учите, чрез експерименти и ще трупате опит. Ще се свързвате, чрез любов. Ще стимулирате растежа. Ще изграждате хармонични връзки със себе си и другите. Ще творите!
През опит и живо общуване ще въвеждаме късче по късче идеята на гещалт терапията и гещалт философията.
Винаги съм искала да предам онова, което вярвам, че е добро и носещо щастие и радост на всеки, който е поне малко повече любопитен, отколкото привързан към статуквото.
Вярвам, че малките стъпки са истински ефективни и че първата крачка е винаги проява на смелост! Вярвам, защото го живея!
Групата ще стартира на 9 септември 2018 година в 10:00 часа в София. Ще работим до 13:30.Концентрирано и съдържателно.Тук важно е качеството и ефективността на работата, затова форматът е по-кратък.

Цената на посещение е 59 лева. Срещите ще бъдат веднъж в месеца и ще продължат до юни 2019. За записване e необходимо да изпратите няколко изречения за себе си и мотивацията ви да се включите на адрес – irina.lazarova@gmail.com
Местата са ограничени. Добре дошли отново на път!