Присъединете се към Безплатният Глобален Мултиезичен Уебинар с презентация на български език “Диети, тяло, медии-истините за хранителните нарушения” в Петък, 1 Юни, 2018г.

Присъединете се към Безплатният Глобален Мултиезичен Уебинар с презентация на български език “Диети, тяло, медии-истините за хранителните нарушения” в Петък, 1 Юни, 2018г.

Присъединете се към Безплатният Глобален  Мултиезичен  Уебинар в Петък, 1 Юни, 2018г с презентация на български език “Диети, тяло, медии-истините за хранителните нарушения”, където ще се дискутират начините за преодоляване на стигмата относно хранителните нарушения със професионалисти на IAEDP от цял свят на 4 езика, включително на Български език от д-р Елисавета Павлова. Инициативата е във връзка със Световният Ден за Борба с Хранителните Нарушения, който официално се празнува на 2 Юни всяка година.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ БЕЗПЛАТНО: https://attendee.gotowebinar.com/register/3986977987142298627

КАТО ДОРИ И ДА НЯМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРИСЪСТВАТЕ, ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НА ИМЕЙЛА СИ ЗАПИС НА УЕБИНАРА.

 “Диети, тяло, медии-истините за хранителните нарушения” – (Diets, body, media- the trues about eating disorders) by Elisaveta Pavlova, PhD, CEDS, IE-PRO (Bulgarian) Темата на Български език е в 17:45 Българско време/ Но се препоръчва да се включите около 30 мин. по-рано поради евентуално по-рано приключване на предходната лекция, които ще е на испански език.

Запознайте се с програмата и всички лектори презентиращи общо на 4 езика на този Глобалният Мултиезичен  Уебинар в Петък, 1 Юни, 2018г: http://membershare.iaedp.com/international-chapter-live-multilingual-global-webinar-to-commemorate-world-eating-disorders-action-day/

Лектор на българската част от уебинара ще бъде д-р Елисавета Павлова е консултиращ психолог, лектор и обучител с над 9 годишен опит в сферата на хранителните нарушения 2 от които в Канада. През май 2016 г. получава лиценза си като CEDS и става първият и единствен сертифициран специалист при хранителни нарушения към Международната Асоциация за професионалисти при хранителни нарушения IAEDP в България. Тя има частна практика в град Варна, където е основателка и председател на Първа Българска Организация при хранителни нарушения- Асоциация УНИКАЛ: http://bia-unikal.org. Тя също е  и първата в своята страна, сертифицирана като професионален консултант в Интуитивното Хранене към Международната Организация за професионалисти в този подход. От Ноември 2016 г .д-р Елисавета Павлова е избрана за  председател на Международният Клон на  IAEDP в България.