ГЛОБАЛНА КАМПАНИЯ FOOD  REVOLUTION С ПОДКРЕПАТА НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ

ГЛОБАЛНА КАМПАНИЯ FOOD REVOLUTION С ПОДКРЕПАТА НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ

ГЛОБАЛНА КАМПАНИЯ FOOD  REVOLUTION С ПОДКРЕПАТА НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ

Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения- Асоциация УНИКАЛ е партньор в кампанията на FOOD REVOLUTION и ще участва в периода от 9 до 15 Май 2017 г. в Програмата от радио интервюта, анонси и инициативи организирани от Радио ФМ+.

Глобалната инициатива на Джейми Оливър за здравословно хранене на децата FOOD REVOLUTIONнабира все по-голяма скорост и в България. Тази година на 17 май 2017 г. се организира световният Food Revolution Day. Международното движение събира готвачи, родители, учители и най-вече деца, които готвят заедно и се учат, че комбинацията вкусно и полезно е ключът към здраве и  пълноценен живот. Десетки държави, хиляди събития и милиони хора заедно празнуват радостта от пълноценната храна.

Във връзка с глобалната инициатива ние предлагаме специални намаления от цените на всичките ни услуги  до 20% важащи при записване от 9 до 20 май. За да научите и да се възползвате от промоционалните възможности, кликнете върху следният линк: Кампанийни Отстъпки или посетете Онлайн Академия ‘Емоции & Хранене“ към сайта на Първа Българска Организация при Хранителни Нарушения- Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org