Кампания  Loved Bodies с безплатни онлайн семинари при проблеми с хранене, преяждане и тяло

Кампания Loved Bodies с безплатни онлайн семинари при проблеми с хранене, преяждане и тяло

Покана за Партньорство към Кампанията на Асоциация УНИКАЛ Loved Bodies във  връзка със Световният Ден за Борба с Хранителните Нарушения 2 |Юни

Бихме искали сърдечно да Ви поканим да се включите като партньори и активисти споделяйки с вашите близки и приятели, клиенти/пациенти посредством Социалните си Профили за нашата Онлайн Кампания Loved Bodies в периода между 31.Май и 10 Юни. За Ваше улеснение бихте могли да споделяте параграфа по-долу с линкове към него:

Онлайн Кампания Loved Bodies на Асоциация УНИКАЛ и Академия “Емоции и Хранене”: http://bia-unikal.org/ 31 Май-10 Юни

За Безплатна превенция на хранителни нарушения, проблеми с хранене, преяждане и тяло – безплатно изслушване и консултиране и онлайн достъп до 3 вида Безплатни Уъркшопи (записи на обучително-практични видеота). Вижте повече тук: http://bia-unikal.org/?p=5950

Станете активисти и споделяйте това инфо на социалните си профили в периода от 31 май до 10 Юни, във връзка със Световният Ден на борба с хранителните нарушения! Благодарим Ви предварително за активното участие в тази кауза за безплатна подкрепа!

Кампанията Loved Bodies включва следните основни дейности и безплатни услуги:

  1. Безплатно изслушване, консултиране и насочване към ресурси за подкрепа посредством Скайп Линията ни за информиране, изслушване и подкрепа Asociacia UNIKAL,където можете да се включите директно или посредством иконата на сайта ни- в дясно на екрана, като стажантите ни ще имат възможност да Ви изслушат и да Ви помогнат от Пон. до Петък в часовете между 13:30 и 16:00 часа, а през Събота и Неделя в часовете между 10:00 и 18:00.
  2. Безплатна превенция на хранителни нарушения, проблеми с хранене, преяждане и тяло посредством достъп до безплатни обучителни онлайн уъркшопи с 3 различни тематики:

Уъркшоп „Поглед към тялото и ХН“ за тийнейджъри 14-19 год. Вижте повече за уъркшопа http://bia-unikal.org/?page_id=5963
Уъркшоп “Бъди позитивен към тялото си“ за възрастни 19+ Вижте повече за уъркшопа http://bia-unikal.org/?page_id=5969
Уъркшоп  “Спри Проблемите със хранене и тяло“ за всяка възраст Вижте повече за уъркшопа http://bia-unikal.org/?page_id=5973

Уъркшопите са в сферата на справяне с проблеми с хранене и тяло и повишаване на телесната увереност, за които можете да се регистрирате кликвайки върху линка: https://goo.gl/forms/OezqEKRc3iAMAeos1

  1. Предоставяне на възможността да се запознаете и да станете съмишленици на новата ни Онлайн Общност Loved Bodies, за която можете да прочетете повече на линка:http://bia-unikal.org/?page_id=5870. Внимание: участниците в Уъркшопа “Бъди позитивен към тялото си“ за възрастни 19+ автоматично получават този шанс.

Станете активисти в Кампанията Loved Bodies, като споделяте постовете ни от сайта на Първа Българска Организация-Асоциация УНИКАЛ Академия “Емоции и Хранене”: http://bia-unikal.org, харесате страницата ни на FB: https://www.facebook.com/AsociationUNIKAL/, както и на Instagram: https://www.instagram.com/unikaled/

Кампания Loved Bodies на Асоциация УНИКАЛ и Академия “Емоции и Хранене”: http://bia-unikal.org/ за безплатна превенция на хранителни нарушения, проблеми с хранене, преяждане и тяло; и безплатно изслушване, консултиране и насочване към ресурси за подкрепа.

Кампанията е иниициирана от основателката и управител на Асоциация УНИКАЛ д-р по психология Елисавета Павлова, с дейното участие на главният координатор Александрина Димова и на другите доброволни сътрудници към сдружението, както и с подкрепата на партньорите ни от Професионалната ни Партньорска Мрежа и с помощта на стажантите ни от проектите Студентски и Ученически практики.

Станете активисти в Кампанията Loved Bodies, като споделяте постовете ни от сайта на Първа Българска Организация-Асоциация УНИКАЛ Академия “Емоции и Хранене”: http://bia-unikal.org, харесате страницата ни на FB: https://www.facebook.com/AsociationUNIKAL/, както и профилът ни на Instagram: https://www.instagram.com/unikaled/.

Благодарим Ви за дейното участие в тази кауза за безплатна подкрепа!

Екипът на Асоциация УНИКАЛ и Академия “Емоции и Хранене”