8-ми Уебинар ”Скрининг при хранителни нарушения-методики и значение“  на 3.07 2018 г.

8-ми Уебинар ”Скрининг при хранителни нарушения-методики и значение“ на 3.07 2018 г.

Международният Клон на iaedp™ за България  в лицето на Първа българска Организация при хранителни нарушения- Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org представя уебинара ”Коморбидност на хранителните нарушения с други психични разстройства” воден от д-р Елисавета Павлова, PhD, CEDS на 3 Юли-Вторник от 19:00 часа. Уебинара се води на български език.

8-мо Събитие на Международният Клон на IAEDP (Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства) официално представляван от Първата Българска Организация за Хранителни Нарушения -Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org  и неин председател д-р Елисавета Павлова.

Това ще бъде поредното от няколко планирани уебинари за професионално заинтересованите от възможности за обучения по темата на хранителни нарушения специалисти и студенти  които ще се провеждат почти ежемесечно. Всеки присъствал виртуално-по време на целия уебинар ще получи Сертификат от Международната Организация IAEDP (International Association for Eating Disorders professionals).

Кога?

на 3 Юли-Вторник от 19:00 часа.

Къде?

Посредством Онлайн Платформата организирана директно от IAEDP.

Такса за участие?

15$, които се заплащат след регистрация на линка по-долу

Лектор

Водещ уебинара е д-р Елисавета Павлова, която е доктор по психология, обучител/лектор,  CEDS – лицензиран специалист в менталното здраве при хранителни нарушения (ХН) към Международната Асоциация IAEDP и сертифициран консултант в Подхода “Интуитивното Хранене” (ИХ) към  Международна Организация за Професионалисти в ИХ. Тя е с 9 години опит в областта на ХН и председател на Международния Клон на IAEDP в България. Повече за д-р Елисавета Павлова можете да прочете на: http://bia-unikal.org/?page_id=264

Краткa информация за самият уебинар

Наблюдаван е среден период на забавяне от около 4 год. и може да стигне дори до 10г. и повече преди началните симптоми и търсенето на професионална помощ при хранителните нарушения (ХН). Скъсяване на този период на забавяне преди професионално лечение, посредством подходящи скрининги би повишило значително качеството на живот и би подобрило значително здравето и предпазило болните от ХН от хронифициране и трайни живото застрашаващи последствия.

Регистрация в 2 стъпки:

1. Моля кликнете върху линка:  https://iaedp.site-ym.com/events/EventDetails.aspx?id=1121279&group= и се регистрирайте с двете си имена- на български език и актуален имейл, който след регистрация да проверите, защото ще получите имейл, но ВНИМАНИЕ- с Английско Заглавие, като това: presents ” Screening for eating disorders-methods and significance ” by Elisaveta Pavlova, Confirmation. В този имейл ще са ви изпратени детайлни инструкции как да се включите на Онлайн Платформата 10 мин. преди началото на уебинара., така че го съхранете и добавете към календара си.

2. Моля ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ни изпратете имейл с потвърждение, че сте се регистрирали за уебинара  на: student.unikal@gmail.com

За допълнителна информация, изпратете имейл на: student.unikal@gmail.com или позвънете на: 0897 621 607.